Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

Yoga Weekend

Yoga weekend, ook voor veganisten

Yoga weekend boeken als veganist?

Ben je veganist en op zoek naar veganistische vakantiemogelijkheden? Yoga is een levenswijze waarbij vaak gezond en plantaartig gegeten wordt. Ook bij een yoga weekend, yoga vakantie of yoga retreat is er vaak een vegan delight optie. Omdat plantaardig eten gezond en lich verteerbaar is, past veganisme uitstekend bij een gezonde levensstijl, bijvoorbeeld yoga of ayurveda.
Tijens bijna alle yoga weekenden worden er puur plantaardige maaltijden geserveerd. En niet alleen in landen zoals India, Nepal of Sri Lanka, waar vegetarisme en veganisme heel normaal zijn, maar ook in Nederland, België en andere landen binnen Europa.
Een ontspannen yoga weekend is dus ook zeer aantrekkelijk voor veganisten.

Yoga weekend aan zee boekenHeb je zin in een yoga weekendje aan zee?
Veel yoga weekenden worden aan zee gehouden. Zo kan je bijvoorbeeld in Nederland een vegan delight yoga weekend boeken in badhotel Domburg aan Zee.  Een wellness hotel met zwembad in Zeeland op slechts 250 meter van de zee. Tijdens deze yoga weekenden aan zee wordt er puur plantaardig gegeten en naast yoga lessen ook workshops gegeven. Voor een fantastisch weekendje weg aan zee met andere yoga liefhebbers. In ditzelfde hotel aan zee in Zeeland worden ook yoga | detox weekenden georganiseerd. En ook bij detox vakanties wordt vaak puur plantaardig, met rawfood, gegeten. Veganisme is immers ook een manier om slank te blijven of worden en past, samen met bijvoorbeeld sapkuur en rawfood, prima in het programma voor detox vakanties.

Yoga en ayurveda
Ayurveda is een eeuwenoude en traditionele leefwijze afkomstig uit India en Sri Lanka. Ook bij ayurveda neemt gezonde voeding en gezond leven, o.a. plantaardig en met bepaalde kruiden en baden, een belangrijke plaats in. Yoga en meditatie zijn nauw verbonden met ayurveda. Want alleen in een gezond lichaam kan een gezonde en heldere geest schuilen. Bij veel yoga retreats wordt er uitgegaan van ayurveda. Yoga retreats worden vaak gehouden op spa | wellness locaties. Bijvoorbeeld in Spanje en Italië.

Er zijn vele soorten yoga

Als je van plan bent een yoga weekend of yoga retreat te boeken, boek dan wel een weekend of vakantie met yoga waarbij jij je thuis voelt. Zeker als je tijdens je yoga weekend of retreat helemaal tot rust wilt komen, is het juiste soort yoga, met de juiste ademhalingsoefeningen, belangrijk.
Traditionele yoga, hatha yoga lijkt dan het meest geschikt.

Single reizen met yogaPuur en Kuur organiseert single reizen met yoga. Aan deze yoga reizen voor singles doen veel alleenstaanden mee die vegetarisch of veganistisch leven. Vandaar dat veel yoga reizen en weekend van Puur en Kuur vegetarisch of zelfs veganistisch zijn. Een plantaardige levensstijl en yoga passen immers prima bij elkaar. Deze single reizen met yoga zijn geschikt voor alle singles die graag met gezondheid en beweging bezig zijn en daarnaadt in het bijzonder voor vegetarische of veganistische singles die graag in contact willen komen met gelijkgestemden. In het yoga programma van Puur en Kuur vind je alle informatie over deze single friendly yoga reizen en weekenden.