Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

veganistische vakantie

Op vakantie als je veganist bent

Als je als veganist bent en een veganistische vakantie wilt boeken, valt dat niet altijd mee. Vegetarische vakantiemogelijkheden genoeg maar voor een 100 % veganistische vakantie, moet je nog steeds flink zoeken. Toch komen er steeds meer vegan hotels, bed and breakfast en andere veganistische vakantiemogelijkheden. Daarnaast zijn een aantal steden zeer geschikt om er een veganistische stedentrip te boeken. Hieronder vind je websites met veganistische vakantieadressen, vegan hotels, b en b's, veganistische restaurants en tips. Deze informatie aangaande veganistische vakanties wordt je aangeboden door het vegan guesthouse, voor een 100 % veganistische vakantie in Zuid West Hongarije. Tevens de plaats voor een yoga vakantie in Hongarije. Je kunt hier prima als veganist op vakantie en tevens yoga lessen krijgen van een ( veganistische ) yoga docente. Met deze tips en veganistische vakantie adressen wordt het eenvoudiger om op vakantie te gaan als je vegetariër of veganist bent.

Websites met veganistische vakantie adressen

In alle landen van de wereld leven veganisten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je overal in de wereld veganistische vakantie adressen hebt en je als veganist, met wat zoekwerk, overal een veganistische vakantie kunt boeken. Hieronder een aantal websites met vegan hotels, bed and breakfast voor vegetariërs en veganisten, vegetarische en veganistische hotels en veel meer.  Geniet van je veganistische vakantie!

Vegan Travel. De website van Vegan Travel is een echte vegan vakantie ( vegan travel guide ). Je vindt op deze website veganistische vakantieadressen in alle landen van de wereld. Of je nu een vegan hotel, restaurant of b en b in Japan, Egypte, Australië, Nieuw Zeeland of Turkije zoekt, je vindt de leukste veganistische vakantieverblijven, vegan restaurants en vegan supermarkten en winkels op deze website.

Happy Cow, Ook op Happy Cow vind je veganistische vakantie addressen en vegan hotels over de hele wereld. Eén van de meest geraapleegde websites als het om een veganistische vakantie gaat. Goed overzicht veganistische restaurants en vegetarische eetgelegenheden.

Veggie Hotels.  Op de website veggie hotels vind je met name veel vegan hotels. Of je nu een vegan hotel in Nederland, Duitsland, Italië of Oostenrijk zoekt of een veganistisch hotel in Afrika, Azië of Australië zoewkt, je vindt een vegan hotel op Veggie Hotels. Daarnaast vind je op veggie hogels trips en vakantie tips voor vegetariërs en vegans, veggie bed and breakfast, vegetarische en veganistische restaurants en veel meer. Kortom, vegans, vinden een veganistisch vakantieadres zoals een vegan hotel of b en b hier.

Veggie Places, ook op deze website veel vegan hotels en vakantie adressen. Met revieuws.

Vegetarian Vacations, op deze website voor vegetariërs en veganisten vind je niet alleen de leukste vakantie adressen voor vegetariërs en veganisten. Je vindt hier bijvoorbeeld ook veganistische en vegetarische wellness vakanties en yoga vakanties. Ook vegetarische en veganistische kook vakanties, wandelvakanties en fietsvakanties. Ook vegan vakanties voor singles, groepsvakanties en rondreizen. Veganisme en vegetarisme staat op deze vakanties centraal.

Een veganistische stedentrip

Veel steden binnen en buiten Europa zijn ideaal voor een vegan stedentrip.
Zo zijn er bijvoorbeeld in Londen, Barcelona, Berlijn, Amsterdam en Budapest, zéér goede veganistische resturants en vegan hotels te vinden. Je kunt in deze en andere steden dus een heerlijke vegan stedentrip boeken. Je vindt de leukste vegan steden en stedentrips op de websites hierboven. Zie ook de informatieve pagina stedentrip Barcelona voor de goedkoopste en leukste manieren om een stedentrip Barcelona te boeken. In Barcelona vind je tal van vegetarische en veganistische vakantiemogelijkheden, ook voor singlereizen.

Veganistische detox vakantie

Op een veganistische manier afvallen of ontgiten?
Middels detox vakanties kan je op een plantaardige manier afvallen.
Je vindt hier alles over vegan detox vakanties, ook in combinatie met rawfood/.

Vegetarische vakantie

Voor diegenen die niet per definitie een veganistische vakantie maar wel een ontspannende vegetarische vakantie, is een wellness of kuurvakantie wellicht ook een goede optie.  In bijna alle wellness en spa hotels, kuuroorden en spa treats worden goede en gezonde vegetarische maaltijden verzorgd. Vaak zelfs van 100 % biologische kwaliteit. Met name de wellness en kuurvakanties in Duitsland en Italië bieden uitstekende vegetarische mogelijkheden.  Je boekt deze vegetarische kuur- en wellness vakanties onder andere via de website wellness vakantie.

Glutenvrij en veganistisch diner

Als je als vegan op vakantie bent en glutenvrij wilt eten, kan je je glutenvrij en vegetarische of veganistische producten via verschillende sites aanlopen. Als je in een vakantiehuisje komt waar je zelf kunt koken, kan je ook kant en klare maaltijden meenemen.

Producten voor een glutenvrije maaltijd bestel je bijvoorbeed via de website glutenvrij-eten.nl
Hier vind je vele merken glutenvrije producten bij een aantal ervan kan je ook voor een glutenvrije en veganistische variant kiezen.

Een website waar je 100 % veganistische producten kunt kopen, is de nieuwe webwinkel vegan-websop.nl.
Hier vind je meer dan 1.000 veganistische producten, ook voor je ontbijt of tussendoortjes.  Een groot aantal veganistische producten, ook voor je vegan diner, zijn helemaal glutenvrij.