Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

Vakantie voor veganisten

Vakantiemogelijkheden voor veganisten

Als je op vakantie wilt, veganist bent en op zoek bent naar een fantastische locatie om eens heerlijk te genieten, hebben we goed nieuws voor je.
SpaDreams, een grote wellness en gezondheids reisorganisatie in Duitsland heeft een ongelooflijk mooi aanbod vegan holidays.  Boek bijvoorbeeld een veganistische vakantie in een yoga retreat in Thailand, een vegan wandelvakantie in Spanje, een yoga en wellness vakantie in Thailand of een ontspannings vakantie in Portugal.

Bij meer dan 20 vakantiemogelijkheden van SpaDreams kan je kiezen voor een veganistische vakantie.  Dat wil zeggen dat de maaltijden die je krijgt 100 % veganistisch zijn en je kunt genieten van een heerlijk verzorgde vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over je ontbijt, lunch of diner.

Je kunt ook kiezen voor een vegan vakantie met verblijf in een ayurveda retreat, een bio Spa Hotel of een wellness resort. Een veganistische vakantie met zeer hoge standaard en de mogelijkheden om yoga te beoefenen, deel te nemen aan een kuur- of afslankprogramma of je heerlijk te laten masseren door een ayurveda masseur. Kortom, als je behoefte hebt aan een echte en compleet verzorgde ontspanningsvakantie met veganistische of vegetarische maaltijden, dan zijn er zeer interessante mogelijkheden.

Hier vind je meer dan 20 vakantiemogelijkheden voor veganisten

Een vegan vakantie binnen of buiten Europa boeken

Als je als veganist een vakantie wilt boeken en gebruik wil maken van één van de mogelijkheden die SpaDreams haar reizigers biedt, kan je kiezen uit een vakantie met veganistische maaltijden binnen of buiten Europa.  Binnen Europa kan je kiezen uit een verblijf in een spa in Frankrijk, een vegan vakantie in Mallorca ( Spanje ), een vakantie in de Algarve ( Portugal ) of een vakantie in de Elzas ( Frankrijk ). 
Kies je voor een veganistische vakantie verder van huis en ga je het avontuur tegemoet dan kan je kiezen uit reizen naar Indonesië, de Maladiven, Thailand, Nepal of India.
Je kunt bijna altijd kiezen voor een yoga vakantie, kuurreis of wellness vakantie.
Er zijn speciale reizen voor alleenstaanden.  Een leuke manier om met andere vegans en gelijkgestemden in contact te komen.  Zie ook onze website alleenstaande reizen, met een groot en gevarieerd aanbod reizen en vakanties voor vrijgezellen.

Overigens kan je hier ook een glutenvrije, lactosevrije en veganistische vakantie boeken.

Een goedkopere en individuele vakantie boeken

Heb je geen behoefte aan een compleet verzorgde vakantie en ga je liever individueel op reis?
Op de website van Happy Cow vind je vele vegan vakantieadressen.  Ook voor een vegan vakantie in bijvoorbeeld Nederland, België of Luxemburg of elders in Europa.
Veel van deze vakanties zijn op basis van zelfverzorging maar je vindt er ook bio hotels, eco hotels en andere hotels waar je als veganist of vegetariër prima terecht kunt.