Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

singlereis

Singlereis zoeken en boeken

Single en op zoek naar een leuke en betaalbare singlereis?
Op deze website www.singlereizen-online.nl vind je snel een leuke en betaalbare singlereis. Voor singles van alle leeftijden, bijvoorbeeld een singlereis 30-45, 20, 35, 40 tot 55 of 55-70 jaar. Er zijn aardig wat mogelijkheden voor single vegetariërs of veganisten.
Je vindt op deze website alle organisaties die leuke singlereizen organiseren, dat zijn o.a. Cirkel Reizen, Estivant, Mambo, One2gethertravel, Simi Reizen, Sawadee, Shoestring en Kras Reizen. Je kunt hier bijna altijd kiezen voor vegetarische of veganistische maaltijden. Je kunt hier een singlereis voor de zomervakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie en kerstvakantie boeken, maar natuurlijk ook gewoon een weekendje weg met andere singles gaan. En ook bij een singlereis hoef je niet in Nederland, België, Frankrijk, Italië of Griekenland te blijven ofschoon deze landen méer dan de moeite waard zijn. Er zijn een aantal reisorganisaties waar je een singlereis naar een verre bestemming kunt boeken, bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, India, Nepal, Mexico of Sri Lanka. Dan wordt jouw singlereis een extra spannend avontuur.
Het belangrijkste bij een singlereis is dat je je op je gemak voelt en aansluiting hebt bij de groep waarmee je op reis gaat. Hierbij zijn 2 dingen extra belangrijk, leeftijd en interesse. Lees hieronder welke tips we voor je hebben om een singlereis te boeken waarbij je je prettig voelt.

Hier vind je een overzicht van alle reisorganisaties waar je een singlereis kunt boeken, gerangschikt naar leeftijdsgroepen.

Tips voor boeken leuke singlereis

Bij het uitkiezen van een leuke singlereis spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Eén van de belangrijkste factoren is dat je aansluiting vindt bij leeftijdsgenoten. want als je 20 of 25 jaar bent, zal een singlereis van 40-55 jaar minder bevallen dan deelname aan een singlereis van 20 tot 35. Daarom is het belangrijk dat je een singlereis uitkiest waarbij de gemiddelde leeftijd een beetje in de buurt komt van je eigen leeftijd.

Een 2e belangrijk punt is dat je je in gaat schrijven voor een singlereis die je echt leuk vindt. Als je bijvoorbeeld niet echt sportief bent aangelegd schrijf je dan niet in voor een wandel- of fiets singlereis. Als je niet van reizen houdt, boek dan geen singlereis naar bijvoorbeeld India, Vietnam, China, India of Sri Lanka want de reis naar dergelijke landen duurt lang en binnen het programma van een dergelijke verre singleis vergt veel van je qua reizen. Boek dus een singlereis die jou ligt. En dat is eenvoudiger dan je denkt want veel singlereizen hebben thema's, bijvoorbeeld zeilen, wandelen, fietsen cultuur, natuur, yoga, wellness, strand, wintersport en meer. 

Als je vegetariër of veganist bent en mee wilt doen aan een singlereis, is het belangrijk vooraf bij de reisorganisatie te vragen wat er mogelijk is. Als je een singlereis boekt naar een land als India, Nepal of Sri Lanka zullen vegetarische of veganistische maaltijden in de regel zeker geen probleem zijn.

En dan nog een tip voor single ouders. Je kunt je als single ouder ook inschrijven voor een eenoudervakantie. Dat zijn singlereizen voor alleenstaande ouders met kids. Je vindt hier zeker aansluiting want de andere deelnemers zijn ook single ouders met kinderen. Zo zie je maar, voor iedere single is er een passende singlereis.

Singlereis 30-45, ga op avontuur!
Veel singles die een singlereis boeken zijn tussen de 30 en 45. Vandaar dat er voor deze groep een uitgebreid programma singlereizen is. Singles in de leeftijd 30-45 hebben vaak een baan en wat geld vandaar dat er door deze groep regelmatig verre reize gemaakt worden, bijvoorbeeld naar China, Zuid-Afrika, Vietnam, Sri Lanka, Thailand of Nieuw Zeeland. Een verre singlereis 30-45 jaar staat vaak in het teken van cultuur en natuur. Er wordt dan in het programma van zo een singlereis redelijk wat tijd besteed aan bijvoorbeeld het bezoeken van tempels, musea, oude steden en dergelijke. Twee organisaties die er uitspringen als het om het organiseren van een singlereis naar verre bestemmingen gaat zijn Sawadee en Shoestring. Beide organisaties hebben daarnaast ook veel oog voor duurzaamheid en milieu. Als je single bent en je aangesproken voelt door deze visies, zijn Sawadee of Shoestring zeker goede organisaties waar je een aantrekkelijke singlereis met gelijkgezinden kunt boeken. Ook als je een 50, 55 of 60 plusser bent, voel je je bij een singlereis van Shoestring en Sawadee zeker thuis. Bij Sawadee en Shoestring onvangen ze jaarlijks duizenden reiziger die begaan zijn met de aarde, het milieu en de natuur. Bij deze reisorganisaties zijn vegetarische of veganistische eetwensen heel gewoon.


Shoestring - Singlereizen

Singlereis als jongere boeken

Ben je tussen de 16 en de 30 en zou je graag een jongeren singlereis willen boeken? Bijvoorbeeld een strandvakantie, zeilvakantie, surfvakantie of wintersportvakantie?  Er zijn voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar speciale singlereizen. Hierbij staat plezier en avontuur voorop. Je vind een overzicht van deze reizen op onze website groepsreizen. Je boekt een singlereis als jongere of jongvolwassene al vanaf 150 euro. Je kunt als jongere dus een singlereis met fun boeken voor heel weinig geld.

Singlereis overzicht voor jongeren 16 tot 30 jaar

singlereis wintersport

Zeker in de maanden december, januari en februari gaan veel singles op zoek naar leuke activiteiten. Rond de kerst zijn de zogenaamde kerstreizen voor singles behoorlijk populair. Wie als single een wintersportvakantie wil boeken in januari of februari kan een reguliere wintersport vakantie boeken of zich inschrijven voor een wintersport singlereis. Bij een aantal gespecialiseerde reisorganisaties kan je een ontzettend leuke single wintersportreis boeken, hierbij zijn Italië, Frankrijk en Oostenrijk de meest populaire landen. Of je nu 30, 35, 45, 50 of 60 bent, deze wintersport groepsreizen voor singles zijn er voor mannen en vrouwen en voor alle leeftijden. 

Zie voor het boeken van een wintersport singlereis deze pagina.

Eenoudervakantie singlereisEen singlereis als alleenstaande ouder boek je bijvoorbeeld bij Maris Life. Zij zijn helemaal ingesteld op single ouders met kinderen. Zolang je kind nog geen 18 jaar is, boek jij als alleenstaande oduer de singlereis avn je leven. Er zijn diverse recreatieprogramma's voor de kinderen die zijn afgestemd op de leeftijden. Ook voor de kleine kids ( tot 4 jaar ) benjaminvakanties. 

Single reizen divers


One2gethertravel, al vele jaren specialist in acttieve 50+ , 55+ en 60+ singlereizen. Je kunt een 50+ singlereis bij zowel Kras Reizen als One2gethertravel online boeken. Hierbij kan je zoeken op thema, vakantieland of beschikbaarheid. Beide organisaties zijn een aanrader als het gaat om het boeken van een actieve en betaalbare 50 plus en 55 + singlereis. Je kunt bij Kras Reizen en andere aanbieders ook een goedkope stedentrip boeken. Leuk als je met een andere single een leuke stad gaat bekijken. 50 plussers die graag een singlereis boeken bij een Christelijke reisorganisatie kunnen kiezen uit een ruim aanbod alleengaanden reizen bij Goed Idee Reizen. Deze Christelijke reisorganisatie heeft een groot aanbod reizen voor singles vanaf 50 jaar. Je kun hier als 50 + , 55+ of 60 + christelijke single vele reizen boeken, ook bijbelreizen, culturele reizen en verre reizen. Het is ook mogelijk bij Goed Idee Reizen een kerst singlereis te boeken.
One2gethertravel biedt single reizen aan voor alle leeftijden. Ze zijn daarnaast gespecialiseerd in singlereizen voor actieve 50 en 60 plussers.

Single reizen verzamelwebsite

Voor de Vlaamse singles hebben we de website singles-reizen.be ontwikkeld. Op deze website voor vrijgezelle singles ook een overzicht van mogelijkheden een singles reis te boeken.
Naast single vakanties ook aandacht voor wellness, citytrips en hotels.
 Dit omdat je natuurlijk ook als single zelf je vakantie of reis samen kunt stellen.
Ook als je een last minute vakantie wilt boeken.