Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

Informatie vegan vakantiehuis

Het vrijstaande vakantiehuis heeft een woonkamer met houtkachel, keuken en 2 slaapkamers. Er is WIFI ( de verbinding is goed en redelijk snel ).
In de keuken vind je onder andere een elektrische kookplaat, filter koffiezetapparaat en een elektrische waterkoker. Er zijn voldoende pannen, bekers, borden, kopjes en andere keuken hulpmiddelen. In iedere slaapkamer staan 2 bedden ( waarvan één stapelbed ). Daarnaast een douche met toilet. Het is rustig gelegen en ligt aan het einde van een doodlopend straatje in Tiszaszentimre met aan de achterzijde uitzicht over de poesta. In het straatje wonen een paar Hongaarse gezinnen.
In de sfeervolle en besloten tuin van ruim 800m2 staan verschillende fruitbomen en een vijgenstruik. Als je het vakantiehuis huurt in een periode dat er fruit rijp is, staat het je vrij dit te plukken. ( geldt niet voor de vijgen helaas ).
 
Het vakantiehuis met mooie tegelvloer en bijzondere ramen en deuren is authentiek en zeer sfeervol. Eenvoudig en bijzonder.. Een ideaal en betaalbaar vakantieadres voor vegetariërs en veganisten in de omgeving van het Tiszameer. Je verblijft tijdens je vegetarische of veganistische vakantie in Hongarije alleen in dit vakantiehuis. Ook als je het als bed and breakfast hebt geboekt. Het wordt tijdens jouw verblijf dus niet gelijktijdig verhuurd aan anderen.

Bed and breakfast

Op zoek naar een bed and breakfast omgeving Tiszameer? Ons vakantiehuis in Tiszaszentimre is ook als vegetarisch/vegan bed and breakfast te huur. Ook als je op doorreis bent en maar 1 nacht wilt blijven. Als je veganist bent, kunnen we voor een heerlijk veganistisch ontbijt zorgen. Ben je vegetariër dan maken we naar keuze een veganistisch of vegetarisch ontbijt voor je. Hierbij maken we gebruik van zoveel mogelijk streekproducten en fruit uit eigen tuin. Op verzoek kunnen we ook voor een veganistisch diner zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer je vega bed and breakfast via het contactformulier.

Waarom is het vakantiehuis geschikt voor vegetariƫrs en veganisten?

Ons vakantiehuis is om meerdere redenen geschikt voor een vakantie voor vegetariërs en veganisten.
Zo wordt er in de keuken geen vlees of vis bereid en kan je met een gerust gevoel de pannen, borden en bestek gebruiken. Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke en zoveel mogelijk plantaardige schoonmaakmiddelen.
Verder vind je geen producten van leer, wol of zijde in het vakantiehuis en gaan we respectvol om met het huis, de tuin en de omgeving. We gebruiken bijvoorbeeld ook geen bestrijdingsmiddelen in de tuin.

Beddengoed

Het beddengoed en linnengoed is veganistisch ( 100 % vegetarisch ). Er zijn uiteraard geen kussens die met veren zijn gevuld. Dat slaapt wel zo lekker. Het bedden- en linnen goed wordt gewassen met ecologische en plantaardige middelen, en natuurlijk zonder parfum of parabenen. 

Vegetarisch of veganistisch welkomstpakket

Als je ons vakantiehuis voor minimaal een week huurt, krijg je een vega welkomstpakket!
Als je aankomt op ons vakantieadres staat er een vegetarisch of veganistisch welkomstpakket voor je klaar. Geef bij de reservering van het vakantiehuis aan ons door of je een vegetarisch of veganistisch welkomstpakket wilt. Dan kunnen wij je op de juiste manier verrassen!
Er staat in ieder geval bij aankomst biologische koffie en thee voor je klaar. Ook als je ons huis als bed and breakfast hebt geboekt.

Mogelijkheden huur gastenverblijf

We proberen ons vega vakantiehuis zo flexibel mogelijk te verhuren maar proberen dat wel in periodes van een hele week te doen. Als bed and breakfast is het per dag te huur. Indien mogelijk, maken we echter graag een uitzondering voor afwijkende huurperiodes. Als je het vega vakantiehuis voor een afwijkende of langere periode wilt huren is dat soms mogelijk. Neem contact met ons op.

Aankomst- en vertrektijden

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op als het om de aankomst- en vertrektijden gaat. Je hebt immers te maken met grote afstanden en met een grote verscheidenheid aan vluchten. Bij ons gaat zoveel mogelijk in overleg. 
Als richtlijn hanteren we dat je op de dag van aankomst vanaf 11.00 uur welkom bent en op de dag van vertrek 10.00 uur het vakantiehuis verlaten moet hebben. Komt dat niet goed uit met je vlucht of planning, laat ons dan even weten wat je beter uit komt. Dan kunnen we kijken of we hier flexibel in kunnen zijn.

Eindschoonmaak

Het  gastenverblijf wordt na iedere verhuurperiode door ons schoongemaakt. We gebruiken alleen 100 % plantaardige en verantwoorde schoonmaakmiddelen. Voor de eindschoonmaak brengen we slechts 30 euro in rekening. We gaan ervan dan wel van uit dat je de ruimtes netjes achter laat.

Welke periode te huur?

Het vegan guesthouse is te huur van april tot eind oktober. Dat is qua weer en natuur ook de mooiste periode om Hongarije te bezoeken. Je vindt hieronder de prijzen die wij voor je verblijf rekenen. 

Prijzen 2016 als je het vegan guesthouse als vakantiehuis( zonder ontbijt ) huurt

Voor de huur van ons vakantiehuis in Hongarije voor vegetariërs en veganisten, rekenen we de volgende prijzen.

Juli en Augustus 250 euro per week. ( voor 1 of 2 personen )
Overige maanden 225 euro per week ( voor 1 of 2 personen )

Deze prijzen zijn ook inclusief het gebruik van stroom en water. En inclusief het vegan of vega verrassingspakket. Ook de schoonmaak is in dit bedrag begrepen.

Als borg vragen we een bedrag van 150 euro. Deze borg krijg je bij correct gebruik van het vega vakantiehuis op de dag van vertrek weer terug.
Prijzen 2016 als je het vegan guesthouse als bed and breakfast boekt

Je kunt ons vakantiehuis ook als vegan of vegetarisch bed and breakfast boeken. Dit kan al vanaf één nacht.
Je kunt ons b en b met maximaal 4 personen huren. De onderstaande prijzen zijn exclusief veganistisch of vegetarisch ontbijt. Het gebruik van de schoonmaak, energie en water is inbegrepen.
Prijzen per nacht.

Boeking door 1 of 2 personen, prijs per nacht 30,00 euro.
Boeking is mogelijk vanaf 2 nachten.

Uitgebreid veganistisch ontbijt, 7,50 euro per persoon.

Betaling contant bij aankomst.