Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

Duurzaam vakantiepark Veluwe

De Roek, één van de duurzame vakantieparken van Nederland

Wie een duurzame vakantie in Nederland wil boeken en de voorkeur geeft aan een kleinschalig vakantiepark in Nederland, komt bij vakantiepark De Roek, op de de Veluwe uit. Dit fantastisch gelegen vakantiepark met 16 Finse bungalows en 2 boshuisjes heeft niet alleen een duurzame bedrijfsvoering en een eigen natuurvoedingswinkel in de zomervakantie, het vakantiepark heeft ook zonnepanelen die in de eigen energie van het park kunnen voorzien.  Een CO2 neutraal en duurzaam vakantiepark op de Veluwe. Uniek voor Nederland. Het park is zéér rustig gelegen op de Veluwe, het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland.

Hier vind je alle informatie over het duurzaamste vakantiepark van Nederland

Er zijn 16 geheel vrijstaande Finse vakantiehuizen te huur welke geschikt zijn voor 4, 5, 6 of 7 personen. Dit zijn ruime, milievriendelijke huizen welke van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn er 2 boshuisjes te huur die extra vrij gelegen zijn.  Een aantal vakantiehuizen zijn geheel omheind en deze zijn perfect voor een vakantie met honden.  Er zijn, afhankelijk van het huis, 1 of 2 kleine honden toegestaan, in overleg en bij hoge uitzondering 3 of 4. Kortom, dit duurzaamste vakantiepark van Nederland is ook huisdiervriendelijk.
Honden hebben hier net zo veel plezier als hun baasjes.


Een ideaal vakantiepark voor gezinnen met kinderen

Door de ideale ligging op de Veluwe, de aanwezigheid van een kinderboerderij en de betaalbare prijzen, is vakantiepark de Roek in Otterlo, een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen.  Omdat de meeste mensen die dit duurzame vakantiepark boeken kinderen meenemen, zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes snel gevonden.  En ook single ouders zijn van harte welkom met hun kids. Vakantiepark De Roek is zeker ook geschikt voor een 1 ouder vakantie.

Otterlo, prachtige omgeving

Het succes van een vakantie is ook afhankelijk van de omgeving. Het is dan ook goed om te weten dat dit unieke vakantiepark midden in een bosrijke omgeving ligt en je vanuit het park zo de bossen in loopt. Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op maar 15 minuten wandelen van het park. In de omgeving zijn vele activiteiten mogelijk waaronder zwemmen in een natuurbad of pannenkoeken eten. En als gast van De Roek vakantiepark krijg je er het geluid van zingende vogels, ruisende bomen en misschien wel wilde zwijnen gratis bij. Waar vind je zo veel vakantie voor je geld?

Geen zin om te koken?

Als speciale service voor haar gasten en in het kader van duurzaamheid en sociale betrokkenheid, kun je bij De Roek op vrijdag vegetarische maaltijden bestellen voor slechts 5 euro per persoon.  Deze heerlijke en eerlijke maaltijden worden bereid door de koks Corine en Suzanne en mensen van het zorgbedrijf van De Roek. Zo kan je als gast van de Roek dus genieten van een heerlijke maaltijd tegen minimale kosten. Dat er per maaltijd ook nog eens 1 euro gaat naar een ontwikkelingsproject in Boliva is extra meegenomen.

Hier vind je meer infornatie over het bestellen van maaltijden tijdens je vakantie bij de Roek.

Biologische winkel

Uniek voor een vakantiepark in Nederland is dat er een biologische winkel is met een leuk assortiment geschenk artikelen. Je kunt in de winkel bijvoorbeeld koffie, thee en droogwaren kopen. Biologisch geproduceerde en regionale producten zijn beter voor het milieu.  Dat versterkt het duurzame karakter van je vakantie.

Betaalbare tarieven

En tenslotte. Ook een duurzame vakantie in Nederland kan betaalbaar zijn. De Roek vakantiecentrum rekent zéér betaalbare tarieven. Daarnaast vind je bij dit kind- en hondvriendelijke vakantiepark op de Veluwe regelmatig last minutes.  Zo wordt een duurzame vakantie op de Veluwe voor iedereen bereikbaar.
Je kunt bij De Roek online zien welke accommodaties nog beschikbaar zijn voor verhuur en wat de prijzen zijn. E natuurlijk bestaat de mogelijkheid jouw duurzame vakantie online te boeken.