Rondreis Thailand    Veganistisch eten en winkelen
singlereis

bed en breakfast Hongarije

Mooie en rustig gelegen bed en breakfast met wifi in Hongarije

Goedkope bed en breakfast in Hongarije huren met wifi? Onze bed en breakfast in Tsizaszentimre is een zeer rustig gelegen b en b en kan al per dag vanaf 30 euro gehuurd worden. En, als huuder, heb je de beschikking over de hele bed en breakfast, inclusief huiskamer met houtkachel, nieuwe douche, keuken, slaapkamer en grote tuin met overdekt terras. Je kunt onze 2 persoons bed en breakfast in Hongarije dan ook gerust een goedkope b en b noemen. En dan ook nog eens een bed en breakfast met gratis wifi.
Lees hieronder waarom het huren van deze goedkope en toch zeer sfeervolle bed en breakfast in Hongarije een goede keus is als u een leuk en goedkoop adres zoekt om in Oost Hongarije te overnachten.

Rust, mooie sfeer en ruimte

Als u een bed en breakfast, hotelkamer of pension in Hongarije huurt, heeft u meestal alleen de beschikking over één kamer, meestal met douche en soms met gemeenschappelijk gebruik van de keuken. Bij ons, in de prachtige omgeving van het Tiszameer, heeft u de beschikking over een heel huis. Dat biedt u optimale privacy en rust. Daarnaast, omdat de bed en breakfast net zoals zoveel andere huizen in Hongarije, van leem is gebouwd is het er binnen altijd heerlijk koel. En dat is zeker bij de warme zomers van Hongarije, waarbij de temperatuur wel kan oplopen tot 35 a 37 graden, erg prettig. Tel daarbij op de gratis wift, de grote en besloten tuin met overdekt terras, de intieme sfeer in de bed en breakfast en de lage prijs om deze te huren.
U zult niet snel een andere, goedkope en mooie bed en breakfast vinden in Hongarije.

Het ontbijt

Bij een verblijf in een bed en breakfast hoort natuurlijk een heerlijk ontbijt.
Wij verwennen onze gasten graag met streekproducten en zelf gemaakte jams en notenpasta.
Zo kan een goedkope bed en breakfast in Hongarije ook nog eens een "heerlijke" ervaring zijn. En voor vegetariërs en veganisten, als je een veganistisch of vegetarisch ontbijt wilt, is dat altijd mogelijk. Wij zijn gespcialiseerd in vakanties voor veganisten en vegetariërs.

Zelf een huis kopen in Hongarije en bed en breakfast beginnen?

Zelf een bed en breakfast in Hongarije beginnen?
Als u nu denkt, zo een bed en breakfast in Hongarije wil ik ook wel, dan is dat meestal eenvoudig te realiseren. Een huis kopen in Hongarije is zeer goedkoop en als u een bed and breakfast in Hongarihe kleinschalig houdt zijn er meestal geen vergunningen nodig. Overigens staat ons huis ( bed and breakfast in Hongarije ) te koop. Wij houden van uitdagingen en zijn weer op zoek naar een uitdaging in een ander land.